Massage therapists listen with their hands & and their hearts.

The best and most beautiful things in the world cannot be seen, not touched ....
But are felt in the heart

The pain you feel today,
Is the strength you feel tomorrow.

Access BARS™

Wil jij ook eens ervaren om al je overtollige bagage los te kunnen laten, maar ook al die aannames, overtuigingen en misschien wel angsten die je belemmeren om met nieuwsgierigheid en onbevangenheid elke dag tegemoet te kunnen treden? Zou jij het ook fijn vinden om wat meer rust in je hoofd te kunnen krijgen? Wil jij dit ook? Boek dan een ACCESS BARS™ workshop of behandeling in Purmerend!

De BARS™ omvatten 32 energetische punten op je hoofd. Deze punten bevatten de verbindingen tussen de elektrische lading van alle ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die kunnen zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven.

 

Door zachte aanraking tijdens een BARS™ behandeling van deze energetische punten, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam opgeheven.

 

Hierdoor ga je meer ruimte in je hoofd ervaren waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt een BARS™ sessie goed vergelijken met het opschonen van een computer, je wilt tenslotte toch ook niet met oude, niet ge-update software werken?