Massage therapists listen with their hands & and their hearts.

The best and most beautiful things in the world cannot be seen, not touched ....
But are felt in the heart

The pain you feel today,
Is the strength you feel tomorrow.

ARRANGEMENT

In Nederland merken we dat er een groeiende behoefte is aan een moderne Hamam cultuur, waarbij de originele en eeuwenoude Hamam tradities samensmelten met westerse sferen en technieken. Vooral na een periode van stress en drukte is het heerlijk om je lichaam die extra aandacht te geven die het nodig heeft.
 
Dit 90 minuten durende Hamam arrangement behoord tot de ontspanningsmassages; Bij een ontspannings- massage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Het zorgt tegelijkertijd voor een betere doorbloeding en ontspanning van de spieren. Het is een massage met rustige strijkingen voor een rustgevende werking en ontspannend resultaat.
 
Ik werk bij dit arrangement met de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Sabon. De Hamam behandeling vindt plaats op een verwarmde massagebank. Het lichaam wordt tijdens de behandeling afgedekt met een katoenen Hamam doek.
 
Bij het Hamam arrangement word je huid eerst gereinigd met een “Body Polisher”. Hierna wordt de huid met een “Body Scrub” grondig gescrubd met behulp van een speciale “Kese” handschoen; een originele Turkse scrub handschoen. De rug wordt verzorgt met een heerlijke Rasul (Rrhassoul) klei behandeling. Deze Rasul klei droogt na het opbrengen langzaam op, de krachtige werkstoffen kunnen daardoor hun werk doen tijdens het intrekken en geeft je lichaam tegelijkertijd goede mineralen terug. Bij het verwijderen neemt de klei de opgenomen afvalstoffen mee van het lichaam.
Hierna volgt een bijzondere zeepmassage. Hiervoor wordt een heerlijk vettige zeep op basis van olijfolie gebruikt. Met behulp van een speciale zeepzak en lucht wordt de olijfzeep door de fijne mazen van de zeepzak gedrukt en ontstaat er een heerlijke fijne schuimmassa die op het lichaam wordt aangebracht, je ligt letterlijk onder een deken van schuim. Met dit zachte schuim word je weer ontspannen gemasseerd met langzame strijkingen in combinatie met een rustige drukpuntmassage.
 
Als afsluiting van de Hamam behandeling wordt de huid weer verzorgd met een voedende “Body Butter”.
Aan het einde gekomen van het Hamam arrangement krijg je een lekkere kop verse muntthee met een Baklava aangeboden, om weer rustig op gang te komen.
De tijdens de behandeling voor jouw gebruikte Kese handschoen krijg je na de behandeling mee naar huis als attentie (en om hygiënische redenen). Deze kun je thuis nog vele malen gebruiken.

Deze "luxe" behandeling zorgt voor een diepe reiniging en geeft een ontspannen geest.