Soorten massage

Klassieke massage

We leven in drukke en prestatiegerichte tijden, steeds meer gericht op het individu, nemen te weinig tijd voor het noodzakelijke onderhoud van ons eigen lichaam. Het mooie van massage is dat het je direct uit de dagelijkse routine haalt zodat je even blijft stilstaan om rustig op adem te komen. Massage heeft te maken met aanraking en verzorging. Het is van belang voor ons lichaam in de wereld van nu, waarin wij ons zelf te vaak negeren. Je lichaam heeft het nodig om beter te kunnen functioneren, je prettiger te voelen. Juist de persoonlijke aandacht, het contact dat je krijgt helpt hierin en kan leiden tot vermindering van aanwezige stress of andere aanwezige negatieve gevoelens.

Lees meer: Klassieke Massage
Stoelmassage voor particulieren

Stoelmassage is een korte, maar zeer effectieve manier om de doorbloeding te bevorderen, energiebanen beter te laten stromen en het lichaam beter in balans te brengen. Deze massage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op rug, schouders, nek, armen, handen, en heupen. De speciale ergonomische massagestoel ondersteunt alle ledematen, zodat je comfortabel en ontspannen kunt zitten. Het is een kortdurende effectieve massagetechniek die zo'n 20 tot 30 minuten duurt. Positieve effecten van Stoelmassage zijn het doorbreken van opgebouwde spierspanning.

Lees meer: Stoelmassage voor particulieren
Jade Hot-Cold Stones massage

Een weldadige, verzorgende en herstellende massage met “Stones” kan worden gegeven met een tweetal soorten stenen: met Jade edelstenen en/of met Basalt stenen.
In massagepraktijk Panacee worden hoofdzakelijk de Jade edelstenen gebruikt. Een massage met Jade edelstenen is een heerlijke en bijzondere ervaring. Jade zorgt voor innerlijke rust, werkt zuiverend, versnelt het genezingsproces, werkt beschermend, zorgt voor meer energie en brengt het lichaam en geest tot rust. Jade stenen zijn groen van kleur, de kleur van de natuur. Jade brengt evenwicht en geeft energie en trillingen door.

Lees meer: Jade Hot-Cold Stones massage
Stoelmassage bedrijven en evenementen

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van stoelmassage op de werkplek.

Een werkgever die zijn werknemers stoelmassage aanbied, creëert namelijk een vorm van welwillendheid en verbondenheid naar het bedrijf toe; de werknemers gaan zich door de positieve persoonlijke aandacht zowel lichamelijk als geestelijk beter voelen, hiermee wordt de motivatie gestimuleerd. Een medewerker die beter in zijn vel zit, is minder vaak ziek, presteert beter en kan beter omgaan met verhoogde werkdruk en stress.

Lees meer: Stoelmassage bedrijven en evenementen
Jade Hot-Cold Stones gezicht massage

Het gezicht is een bijzonder deel van ons lichaam, het is ons visite kaartje. Je gezicht met de contouren, het profiel het geeft je levensgeschiedenis weer. Het laat veel van ons innerlijk zien. Het is het lichaamsdeel dat verreweg de meeste aandacht krijgt als we het over schoonheid hebben. Een gezichtsmassage is zeker geen overbodige luxe. Want met onze levensstijl, stress, vermoeidheid, erfelijkheid, onze voeding en externe factoren (zon, milieu), het heeft allemaal invloed op onze huid. Gezichtsmassage is een middel dat zowel de geest ontspant als het uiterlijk verbetert.

Lees meer: Jade Stones gezicht, hals en decolleté massage
Magneetmassage

Massage met magneten is al een eeuwenoude wijze van massage en werd in het oude Egypte al toegepast. Zij gingen er van uit dat een magneet ons lichaam energie geeft zodat ons zelf-genezend vermogen geactiveerd wordt en ons lichaam zichzelf weer in balans kan brengen. Een magneetmassage is een rustige en ontspannende behandeling. Ik masseer met speciaal ontwikkelde magneten in combinatie met een heerlijk geurende amandel- notenolie. Magneetmassage kan desgewenst ook over de kleding heen gegeven worden.

Lees meer: Magneetmassage
Spijkermat massage

Op een spijkermat liggen eng? Nee hoor bij Massagepraktijk Panacee kun je heerlijk ontspannen met de Flowee

Flowee is een trendy acupressuurmat of spijkermat die je in balans brengt. De Flowee kan je op verschillende manieren gebruiken. Door het het gebruik van de mat ervaar je energie, goede ontspanning, een betere nachtrust en vermindering van hoofd- en spierpijn. De geweldige werking van de acupressuurmat heeft zijn oorsprong in India. De bekende spijkerbedden uit dit land zijn de inspiratiebron geweest voor de ontwikkeling van deze matten.

Lees meer: Spijkermat Massage