Jade Hot-Cold Stones massage

Jade Hot-Cold Stones massage

Een weldadige, verzorgende en herstellende massage met “Stones” kan worden gegeven met een tweetal soorten stenen: met Jade edelstenen en/of met Basalt stenen.
In massagepraktijk Panacee worden hoofdzakelijk de Jade edelstenen gebruikt. Een massage met Jade edelstenen is een heerlijke en bijzondere ervaring. Jade zorgt voor innerlijke rust, werkt zuiverend, versnelt het genezingsproces, werkt beschermend, zorgt voor meer energie en brengt het lichaam en geest tot rust. Jade stenen zijn groen van kleur, de kleur van de natuur. Jade brengt evenwicht en geeft energie en trillingen door.

De massage met de warme Jade edelstenen is intensiever en ontspant op een dieper niveau en werkt langer door dan wanneer de massage alleen met warme basalt stenen gegeven zou worden. Het is dan ook niet met elkaar te vergelijken.
De combinatie van weldadig warme edelstenen en warme etherische massageoliën maakt het tot een unieke ervaring. Je voelt al snel de aanwezige stress en spanning uit je lichaam glijden, waardoor je in een diepe ontspanning komt. Mochten er hogere spanningsvelden en stressniveaus in het lichaam aanwezig zijn, dan zijn er verschillende technieken om deze aan te pakken zoals bij voorbeeld korte periodes warme Jade edelstenen in de hand te geven.
Je zult ook merken hoeveel weldadige warmte via de edelstenen tot diep in het lichaam overgebracht wordt. Hierdoor worden de spieren ontspannen en tegelijkertijd de doorbloeding verbeterd waardoor een betere afvloeiing van afvalstoffen kan plaatsvinden.
Omdat niemand gelijk is zal elke persoon dan ook (elke keer) anders reageren op de behandeling, daarom zal geen behandeling hetzelfde zijn of als zodanig ervaren worden.
Mocht het lichaam van deze warme massage behandeling uit balans gebracht zijn, dan kan het weer terug in balans gebracht worden door af te sluiten met koude stenen. Deze koude wijze van afsluiten kan zowel met Jade edelstenen als met Basalt stenen uitgevoerd worden. Doordat met koude stenen afgesloten kan worden is het zelfs prettig om een Jade Hot-Cold Stone massage in de warme zomermaanden te krijgen.
Kortom; een massage waar je nog lange tijd een heerlijk ontspannen en tevreden gevoel aan overhoudt.

Wat zeggen de klanten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

D. van der Luit

D. van der Luit

Excellent..

B. van Breemen

B. van Breemen

We zijn nu een paar keer bij José geweest. Wat een geweldig lieve vrouw! Goed in haar vak en ze weet waar ze het over heeft. Als je in het huisje komt in haar tuin waar ze werkt kom je helemaal tot rust en word je voor de tijd dat je bij haar bent in de watten gelegd. Zo hebben mijn man en ik het ervaren. Als het moet pakt ze je spieren flink aan als je dat wilt natuurlijk :) Al met al voor ons voor herhaling vatbaar, want voor de prijs hoeven we het niet te laten. Het...

A. van Scheppingen-Witteveen

A. van Scheppingen-Witteveen

Mooie sfeervolle ruimte om massage te ontvangen. Weer ontspannen nek en schouders en rug na zorgzame behandeling door José. Aanrader!

C. de la Haye

C. de la Haye

Ik ben vanmorgen bij José geweest en ze geeft geweldige massages. Pijnlijke spieren worden weer lekker ontspannen met haar vakkundige massage.
Heb je dus last van je rug of wil je gewoon even heerlijk ontspannen? Dan kan ik jullie haar zeker aanraden.
Een ontspannen ruimte, met heerlijke muziek en een warm welkom.

J. Verkade-Kessel

J. Verkade-Kessel

Eindelijk (veel te lang gewacht) voor een ontspannende rug-schouders-nek massage bij Jose langs geweest.
Geweldige massage, alles weer lekker los, ik ga zeker vaker langskomen. Een absolute aanrader, dit moet je jezelf gewoon gunnen.

A. Molenaar

A. Molenaar

José is geweldig, altijd een opluchting als ik bij haar ben geweest.

A. Muller

A. Muller

Vandaag 2e x stoelmassage gehad. Was weer heerlijk en maakt me nieuwsgierig naar de overige massages. Tot snel José!

C. Tinga

C. Tinga

Gelukkig was het vanmorgen weer tijd voor mezelf!! Ik had een afspraak bij Jose voor een massage.
Rustgevend muziekje op de achtergrond in een prachtige blokhut gaat jose aan de gang. De massage is heel prettig en ze neemt de tijd voor de " probleem gebieden"!!
Hihi nu zijn alle knopen weer los en kan ik er weer effe voor drie weken tegen. Top Jose tot 1 okt !!!
Kan niet wachten. Als je twijfelt ...maak een afspraak en je snapt wat ik bedoel

S. van Laar

S. van Laar

Voor een goede en ontspannende massage of het nu een stoel massage is of Jade Hot / Cold Stones moet je bij José van Panacee zijn.
Ik kom eens in de maand bij José omdat ze geweldige en ontspannende massages geeft, je op je gemak stelt, zeer professioneel is, bovendien is Jose heel gezellig en rustig.
De zeer knusse blokhut waar de massages gegeven worden straalt rust uit en na een bezoek aan Jose en haar hotstones voelt alles weer soepel aan!
Kortom echt een aanrader, ook leuk om een massage cadeau te doen aan een goede vriendin!