Jade Stones gezicht, hals en decolleté massage

Jade Hot-Cold Stones gezicht massage

Het gezicht is een bijzonder deel van ons lichaam, het is ons visite kaartje. Je gezicht met de contouren, het profiel het geeft je levensgeschiedenis weer. Het laat veel van ons innerlijk zien. Het is het lichaamsdeel dat verreweg de meeste aandacht krijgt als we het over schoonheid hebben. Een gezichtsmassage is zeker geen overbodige luxe. Want met onze levensstijl, stress, vermoeidheid, erfelijkheid, onze voeding en externe factoren (zon, milieu), het heeft allemaal invloed op onze huid. Gezichtsmassage is een middel dat zowel de geest ontspant als het uiterlijk verbetert.


Doordat de huidlagen ruimschoots zijn voorzien van zenuwen die signalen naar de hersenen sturen, reageert het gezicht heel goed op een massage behandeling. Een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop van je huid, stimuleert de celstofwisseling en zorgt voor een snelle afvoer van de afvalstoffen. Het helpt je huid in goede conditie te krijgen, het kan de huid steviger maken en rimpeltjes of wallen verminderen.
 
Doordat ik met Jade stenen masseer worden alle effecten van een "gewone" massage extra versterkt.  Daarnaast is een ontspannende gezichtsmassage, in combinatie met de helende kracht van de Jadestenen, goed tegen stress en kalmeert de zenuwen waardoor je nog beter kunt ontspannen.
 
Na een Jade Stones gezicht, hals en decolleté massage komt je er eigenlijk pas achter hoe ontspannen de spieren in je gezicht kunnen aanvoelen.

Wat zeggen de klanten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

D. van der Luit

D. van der Luit

Excellent..

B. van Breemen

B. van Breemen

We zijn nu een paar keer bij José geweest. Wat een geweldig lieve vrouw! Goed in haar vak en ze weet waar ze het over heeft. Als je in het huisje komt in haar tuin waar ze werkt kom je helemaal tot rust en word je voor de tijd dat je bij haar bent in de watten gelegd. Zo hebben mijn man en ik het ervaren. Als het moet pakt ze je spieren flink aan als je dat wilt natuurlijk :) Al met al voor ons voor herhaling vatbaar, want voor de prijs hoeven we het niet te laten. Het...

A. van Scheppingen-Witteveen

A. van Scheppingen-Witteveen

Mooie sfeervolle ruimte om massage te ontvangen. Weer ontspannen nek en schouders en rug na zorgzame behandeling door José. Aanrader!

C. de la Haye

C. de la Haye

Ik ben vanmorgen bij José geweest en ze geeft geweldige massages. Pijnlijke spieren worden weer lekker ontspannen met haar vakkundige massage.
Heb je dus last van je rug of wil je gewoon even heerlijk ontspannen? Dan kan ik jullie haar zeker aanraden.
Een ontspannen ruimte, met heerlijke muziek en een warm welkom.

J. Verkade-Kessel

J. Verkade-Kessel

Eindelijk (veel te lang gewacht) voor een ontspannende rug-schouders-nek massage bij Jose langs geweest.
Geweldige massage, alles weer lekker los, ik ga zeker vaker langskomen. Een absolute aanrader, dit moet je jezelf gewoon gunnen.

A. Molenaar

A. Molenaar

José is geweldig, altijd een opluchting als ik bij haar ben geweest.

A. Muller

A. Muller

Vandaag 2e x stoelmassage gehad. Was weer heerlijk en maakt me nieuwsgierig naar de overige massages. Tot snel José!

C. Tinga

C. Tinga

Gelukkig was het vanmorgen weer tijd voor mezelf!! Ik had een afspraak bij Jose voor een massage.
Rustgevend muziekje op de achtergrond in een prachtige blokhut gaat jose aan de gang. De massage is heel prettig en ze neemt de tijd voor de " probleem gebieden"!!
Hihi nu zijn alle knopen weer los en kan ik er weer effe voor drie weken tegen. Top Jose tot 1 okt !!!
Kan niet wachten. Als je twijfelt ...maak een afspraak en je snapt wat ik bedoel

S. van Laar

S. van Laar

Voor een goede en ontspannende massage of het nu een stoel massage is of Jade Hot / Cold Stones moet je bij José van Panacee zijn.
Ik kom eens in de maand bij José omdat ze geweldige en ontspannende massages geeft, je op je gemak stelt, zeer professioneel is, bovendien is Jose heel gezellig en rustig.
De zeer knusse blokhut waar de massages gegeven worden straalt rust uit en na een bezoek aan Jose en haar hotstones voelt alles weer soepel aan!
Kortom echt een aanrader, ook leuk om een massage cadeau te doen aan een goede vriendin!