Magneetmassage

Magneetmassage

Massage met magneten is al een eeuwenoude wijze van massage en werd in het oude Egypte al toegepast. Zij gingen er van uit dat een magneet ons lichaam energie geeft zodat ons zelf-genezend vermogen geactiveerd wordt en ons lichaam zichzelf weer in balans kan brengen. Een magneetmassage is een rustige en ontspannende behandeling. Ik masseer met speciaal ontwikkelde magneten in combinatie met een heerlijk geurende amandel- notenolie. Magneetmassage kan desgewenst ook over de kleding heen gegeven worden.

 

Als eerste in Purmerend en omstreken kan ik deze magneetmassage aanbieden.

Magneten werken vanwege de aantrekkende en afstotende kracht tot op celniveau in ons lichaam door. Elke cel in ons lichaam, waar die zich ook bevindt, bezit een positieve en negatieve pool, die op een bepaalde natuurlijke manier geordend zijn. Door invloeden van buitenaf (bijvoorbeeld straling) kunnen cellen "uit balans" raken, hun richting verliezen en elkaar daardoor verstoren. Met behulp van magneetmassage kunnen de polen van de lichaamscellen weer ondersteund worden hun natuurlijke richting terug te vinden en daardoor weer beter te functioneren. Hoofdpijn, concentratieproblemen, prikkelbaarheid, vermoeidheid, slapeloosheid, maag- en darmklachten, het zijn voorbeelden van soms chronische en hardnekkige klachten waar veel mensen last van hebben. Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door verschillende soorten straling. Veel straling om ons heen wordt veroorzaakt door het gebruik van elektrische apparatuur zoals mobiele telefoons, DECT telefoons (draadloze huistelefoons), magnetrons, computers met draadloos internet,  radio's en tv's. Al deze apparaten ontvangen en/of creëren enige vorm van straling. Deze straling wordt electrosmog genoemd. Electrosmog veroorzaakt verstoringen tot op celniveau in het menselijk lichaam.

Ook je stofwisseling kan hier last van hebben. Via de bloedsomloop worden alle organen van noodzakelijke voedingsstoffen en met behulp van de rode bloedlichaampjes van zuurstof voorzien. Electrosmog kan invloed hebben op de natuurlijke pool verdeling van rode bloedlichaampjes waardoor deze in meer of mindere mate kunnen samenklonteren tot groepjes. Door behandeling met magneten worden ook hier de rode bloedcellen gestimuleerd weer hun natuurlijke verdeling terug te vinden.
Dit zorgt voor een betere doorstroming van ons bloed en een groter oppervlakte voor opname en afgifte van alle genoemde stoffen. Ook kunnen de cellen weer tot in de kleinste haarvaatjes getransporteerd worden. Dit zorgt uiteraard voor een betere voeding van de organen. Deze zullen hierdoor beter gaan functioneren en het zelfherstellend vermogen van ons lichaam wordt gestimuleerd. Vooral de opname van meer zuurstof zorgt al voor meer energie. Het resultaat zal in veel gevallen een beter functionerend lichaam zijn waardoor veel klachten dramatisch kunnen verminderen en soms zelfs helemaal verdwijnen

Wat zeggen de klanten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

D. van der Luit

D. van der Luit

Excellent..

B. van Breemen

B. van Breemen

We zijn nu een paar keer bij José geweest. Wat een geweldig lieve vrouw! Goed in haar vak en ze weet waar ze het over heeft. Als je in het huisje komt in haar tuin waar ze werkt kom je helemaal tot rust en word je voor de tijd dat je bij haar bent in de watten gelegd. Zo hebben mijn man en ik het ervaren. Als het moet pakt ze je spieren flink aan als je dat wilt natuurlijk :) Al met al voor ons voor herhaling vatbaar, want voor de prijs hoeven we het niet te laten. Het...

A. van Scheppingen-Witteveen

A. van Scheppingen-Witteveen

Mooie sfeervolle ruimte om massage te ontvangen. Weer ontspannen nek en schouders en rug na zorgzame behandeling door José. Aanrader!

C. de la Haye

C. de la Haye

Ik ben vanmorgen bij José geweest en ze geeft geweldige massages. Pijnlijke spieren worden weer lekker ontspannen met haar vakkundige massage.
Heb je dus last van je rug of wil je gewoon even heerlijk ontspannen? Dan kan ik jullie haar zeker aanraden.
Een ontspannen ruimte, met heerlijke muziek en een warm welkom.

J. Verkade-Kessel

J. Verkade-Kessel

Eindelijk (veel te lang gewacht) voor een ontspannende rug-schouders-nek massage bij Jose langs geweest.
Geweldige massage, alles weer lekker los, ik ga zeker vaker langskomen. Een absolute aanrader, dit moet je jezelf gewoon gunnen.

A. Molenaar

A. Molenaar

José is geweldig, altijd een opluchting als ik bij haar ben geweest.

A. Muller

A. Muller

Vandaag 2e x stoelmassage gehad. Was weer heerlijk en maakt me nieuwsgierig naar de overige massages. Tot snel José!

C. Tinga

C. Tinga

Gelukkig was het vanmorgen weer tijd voor mezelf!! Ik had een afspraak bij Jose voor een massage.
Rustgevend muziekje op de achtergrond in een prachtige blokhut gaat jose aan de gang. De massage is heel prettig en ze neemt de tijd voor de " probleem gebieden"!!
Hihi nu zijn alle knopen weer los en kan ik er weer effe voor drie weken tegen. Top Jose tot 1 okt !!!
Kan niet wachten. Als je twijfelt ...maak een afspraak en je snapt wat ik bedoel

S. van Laar

S. van Laar

Voor een goede en ontspannende massage of het nu een stoel massage is of Jade Hot / Cold Stones moet je bij José van Panacee zijn.
Ik kom eens in de maand bij José omdat ze geweldige en ontspannende massages geeft, je op je gemak stelt, zeer professioneel is, bovendien is Jose heel gezellig en rustig.
De zeer knusse blokhut waar de massages gegeven worden straalt rust uit en na een bezoek aan Jose en haar hotstones voelt alles weer soepel aan!
Kortom echt een aanrader, ook leuk om een massage cadeau te doen aan een goede vriendin!