Stoelmassage bedrijven en evenementen

Stoelmassage bedrijven en evenementen

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van stoelmassage op de werkplek.

Een werkgever die zijn werknemers stoelmassage aanbied, creëert namelijk een vorm van welwillendheid en verbondenheid naar het bedrijf toe; de werknemers gaan zich door de positieve persoonlijke aandacht zowel lichamelijk als geestelijk beter voelen, hiermee wordt de motivatie gestimuleerd. Een medewerker die beter in zijn vel zit, is minder vaak ziek, presteert beter en kan beter omgaan met verhoogde werkdruk en stress.

En dat betekent per saldo een flinke kostenbesparing voor iedere onderneming! Een win-win situatie voor beide partijen. Zeker ook met het toegenomen beeldschermwerk in deze moderne digitale tijd, is onderhoud van het bewegingsapparaat van een werknemer een belangrijk aspect om als werkgever op te anticiperen. Een werknemer die periodiek een stoelmassage van 20 minuten wordt aangeboden zal meer ontspannen, geconcentreerder en daardoor productiever werken als iemand die geacht wordt de hele dag continu door te blijven werken met weinig momenten van geestelijke en lichamelijke ontspanning.
Steeds meer bedrijven ontdekken en ondervinden de positieve effecten van stoelmassage binnen het bedrijf. Het is een effectieve methode om spierspanning en/of KANS (Klachten aan Arm, Nek en/of Schouder) effectief te voorkomen en zo nodig te verhelpen

Hoe overbodig het ook mag klinken; vrijwel iedereen kan wel even een kleine pauze in het werk inlassen en zich 20 minuten vrijmaken.
Deze korte maar effectieve tijdsduur en het feit dat de kleding aanblijft maakt een stoelmassage heel toegankelijk, ook voor mensen met een drukke agenda.
 
Ook in jouw/uw bedrijf zijn stoelmassages te realiseren. De kosten voor stoelmassages zijn fiscaal aftrekbaar als deze behandeling wordt opgenomen in het Arboplan van het bedrijf en deze tijdens werktijd plaatsvinden.

Eén ziektedag kost de werkgever in Nederland circa €230,- per dag per werknemer.
 
Het aantal meldingen van beroepsziekten aan het houding- en bewegingsapparaat is voor het vijfde opeenvolgende jaar gedaald in Nederland en wel met gemiddeld 15 meldingen per 100.000 werknemers per jaar. De incidentie voor 2013 was 69 per 100.000 werknemers. Deze structurele daling geldt niet voor de drie sectoren met de meeste beroepsziekten aan het houding- en bewegingsapparaat: bouw (457 per 100.000 werknemers), industrie (101 per 100.000 werknemers) en vervoer en opslag (90 per 100.000 werknemers).
RSI van de schouder of bovenarm (382 meldingen), tenniselleboog (175 meldingen) en chronische aspecifieke lage rugklachten (154 meldingen) vormen de meest gemelde beroepsziekten. Een op de vijf meldingen resulteerde in een verzuim van meer dan drie maanden. Voor al deze drie aandoeningen zijn effectieve preventieve maatregelen beschikbaar.
 
(Uit “Beroepsziekten in cijfers 2014” Nederlands Centrum voor Beroepsziekten, Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid,  AMC/ UvA).
 

Stuur een mail door gebruik te maken van het contact formulier op mijn website voor informatie en voor onze speciale tarieven voor bedrijven en/of evenementen.

Stoelmassages tijdens beurzen/congressen en evenementen

Trek de aandacht van bezoekers tijdens beurzen/congressen en evenementen.


Bij congressen heerst altijd drukte, waar even wat ontspanning veel goed kan doen. Een stoelmassage is tijdens zo'n dag absoluut een publiekstrekker.
De masseur zal de bezoekers actief benaderen. Het trekt ook altijd nieuwsgierigen aan. Zodra er al maar een persoon in de massagestoel zit, zullen er al snel vele volgen die dit ook willen meemaken en ervaren.
De duur van een massage tijdens een evenement is vaak korter dan de standaard 20 minuten, meestal duurt dit ongeveer 10 minuten.
Op deze manier is het mogelijk veel mensen aan te spreken en een positieve indruk achter te laten. Het is een leuke afwisseling bij uw stand, tevens is het zelfs mogelijk om uw bedrijfskleding te dragen.

Ook voor bedrijfsuitjes kan het heel stimulerend werken naar uw personeelsleden om hen als blijk van waardering een stoelmassage te geven. Denk eens aan secretaressedag, dag van de leraar, dag van verpleging, of noem maar op.
Massages worden door bezoekers, werknemers altijd zeer gewaardeerd en zullen zeker een onvergetelijke indruk achter laten.

Wat zeggen de klanten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

D. van der Luit

D. van der Luit

Excellent..

B. van Breemen

B. van Breemen

We zijn nu een paar keer bij José geweest. Wat een geweldig lieve vrouw! Goed in haar vak en ze weet waar ze het over heeft. Als je in het huisje komt in haar tuin waar ze werkt kom je helemaal tot rust en word je voor de tijd dat je bij haar bent in de watten gelegd. Zo hebben mijn man en ik het ervaren. Als het moet pakt ze je spieren flink aan als je dat wilt natuurlijk :) Al met al voor ons voor herhaling vatbaar, want voor de prijs hoeven we het niet te laten. Het...

A. van Scheppingen-Witteveen

A. van Scheppingen-Witteveen

Mooie sfeervolle ruimte om massage te ontvangen. Weer ontspannen nek en schouders en rug na zorgzame behandeling door José. Aanrader!

C. de la Haye

C. de la Haye

Ik ben vanmorgen bij José geweest en ze geeft geweldige massages. Pijnlijke spieren worden weer lekker ontspannen met haar vakkundige massage.
Heb je dus last van je rug of wil je gewoon even heerlijk ontspannen? Dan kan ik jullie haar zeker aanraden.
Een ontspannen ruimte, met heerlijke muziek en een warm welkom.

J. Verkade-Kessel

J. Verkade-Kessel

Eindelijk (veel te lang gewacht) voor een ontspannende rug-schouders-nek massage bij Jose langs geweest.
Geweldige massage, alles weer lekker los, ik ga zeker vaker langskomen. Een absolute aanrader, dit moet je jezelf gewoon gunnen.

A. Molenaar

A. Molenaar

José is geweldig, altijd een opluchting als ik bij haar ben geweest.

A. Muller

A. Muller

Vandaag 2e x stoelmassage gehad. Was weer heerlijk en maakt me nieuwsgierig naar de overige massages. Tot snel José!

C. Tinga

C. Tinga

Gelukkig was het vanmorgen weer tijd voor mezelf!! Ik had een afspraak bij Jose voor een massage.
Rustgevend muziekje op de achtergrond in een prachtige blokhut gaat jose aan de gang. De massage is heel prettig en ze neemt de tijd voor de " probleem gebieden"!!
Hihi nu zijn alle knopen weer los en kan ik er weer effe voor drie weken tegen. Top Jose tot 1 okt !!!
Kan niet wachten. Als je twijfelt ...maak een afspraak en je snapt wat ik bedoel

S. van Laar

S. van Laar

Voor een goede en ontspannende massage of het nu een stoel massage is of Jade Hot / Cold Stones moet je bij José van Panacee zijn.
Ik kom eens in de maand bij José omdat ze geweldige en ontspannende massages geeft, je op je gemak stelt, zeer professioneel is, bovendien is Jose heel gezellig en rustig.
De zeer knusse blokhut waar de massages gegeven worden straalt rust uit en na een bezoek aan Jose en haar hotstones voelt alles weer soepel aan!
Kortom echt een aanrader, ook leuk om een massage cadeau te doen aan een goede vriendin!