"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Afslank/Cupping Massage

Afslank/Cupping Massage is een goed alternatief voor een dure liposuctie behandeling.

Cupping Massage is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van kunststof cups die over de huid worden bewogen. Omdat er vacuüm wordt gecreëerd in de cup, trekt deze de huid omhoog. Door middel van stevige Massagetechnieken en Cupping Massage, in combinatie met een Body Contour Gel, worden de in het onderhuids bindweefsel opgeslagen vetten aangepakt. De door de beweging ontstane temperatuursverhoging in het onderhuidse weefsel helpt opgeslagen vet af te breken, terwijl de verbeterde doorbloeding zorgt voor een betere afvoer. Dit alles helpt het sinaasappeleffect (Cellulite) te verminderen, het bindweefsel te verstevigen en de huid weer gladder te krijgen.

Deze behandeling valt niet onder een Ontspanningsmassage, het is een intensieve massage om de bloedcirculatie weer op gang te brengen in de diepere huidlagen. Het werkt tot diep in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig en pittig karakter. Deze massage kan dus vrij gevoelig zijn! Het gezegde ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ gaat hier in het begin dan ook zeker op. Na de behandeling is ook een duidelijke verkleuring van de huid te zien. Dit is een normaal verschijnsel. Dit komt door de intense doorbloeding van het weefsel en trekt vanzelf weer weg.

Je start eerst met 1 behandeling per week om te kijken hoe jou lichaam erop reageert en zodat je weet wat je kunt verwachten. Reageer je goed op de behandeling dan ga je over naar 2 behandelingen per week. Na 6 tot 8 behandelingen wordt het resultaat echt goed zichtbaar. Je huid wordt strakker, waardoor je letterlijk beter en strakker in je vel komt te zitten.

Ik raad je aan voor én na de behandeling genoeg water te drinken en geen zware maaltijd te nuttigen. Ook de dag ná de behandeling is het ten zeerste aan te raden dat je voldoende water blijft drinken! Dit ter bevordering van het afvoeren van de vrijgekomen afvalstoffen.

Het gaat bij deze vorm van massage niet om gewichtsverlies. Wil je echt gewicht verliezen dan is de Afslank/Cupping Massage naast een gezonde levensstijl met gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning een mooie doeltreffende combinatie.
Deze Afslank/Cupping Massage geef ik alleen als je in goede gezondheid bent. Bij koorts, pijn, huidaandoeningen, bepaald medicijngebruik, trombose, fracturen, vaataandoeningen, mag deze Massage niet uitgevoerd worden.

Elk lichaam is anders en de resultaten zullen dan ook per persoon verschillen.

Revisie Massage

Revisie Massage is een combinatie tussen Sport- en Ontspanningsmassage. Het is een wisselend stevige- en rustige massage waarbij vastzittende en gevoelige spieren, knopen, verklevingen en littekens behandeld worden. Er worden verschillende behandeltechnieken uit de Sport- en Bindweefselmassage toegepast.

Meer informatie over de tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten