"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Even voorstellen

Mijn naam is José Veltman, ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter, een tweeling zelfs. Ik kom uit Amsterdam, maar woon alweer zo'n twintig jaar in Purmerend. We hebben een hond en een kat. Ik vind wandelen met de hond een heerlijke manier om te ontspannen door lekker met haar te lopen in de bossen, op de heide of op het strand en te genieten van de rust en de omgeving.

Weet je, we zijn tegenwoordig zo druk met van alles en nog wat, dat we eigenlijk niet echt meer aan onszelf toekomen. Als iemand tegen mij zegt dat hij/zij zich niet makkelijk kan ontspannen is dat voor mij een uitdaging die ik graag aanga. Ik ben eigenlijk altijd al geïnteresseerd geweest in (het wel en wee van) anderen. Het is belangrijk af en toe een moment voor jezelf in te plannen, bij mij staat de klant op de eerste plaats. Aandacht voor de klant, daar gaat het om. Het geeft gewoon een super gevoel als je de klant onder jouw handen voelt ontspannen.

Elke persoon is weer anders en daarom wordt elke massage weer anders ervaren. De één wil heerlijk genieten van de aandacht, de rust en de ontspanning. De ander vind het prettig om ook haar of zijn verhaal daarbij te vertellen.
De massages worden gegeven in een sfeervolle omgeving, een houten cottage, waar je zodra je binnenstapt de rust al over je heen voelt vallen.

Mijn praktijk heet massagepraktijk Panacee, vernoemd naar Panacea, een Griekse godin van de genezing. Een panacee is een mythisch geneesmiddel dat overal voor zou helpen.

Ik vind het zelf ook heerlijk om gemasseerd te worden en maak daar zelf ook tijd voor, maar wil(de) dit ook overbrengen naar anderen.

Mijn insteek is dat de ontspanning die je krijgt, door de ontspanningsmassages, er toe bijdragen dat al die vele "kwaaltjes" worden voorkomen dan wel sneller “verholpen” worden.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten