"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Bamboe Massage

Een Bamboe Massage is een zeer oude massagetechniek, die zijn oorsprong heeft in Oost-Aziatische culturen. Het lijkt zeker geen toeval dat er voor bamboe is gekozen, behalve dat bamboe een sterk en stevig materiaal is, is het tegelijkertijd buigzaam en licht. De bamboestokken die ik voor deze massagevorm gebruik zijn speciaal voor deze massage gemaakt. De bamboestokken vormen daarbij een natuurlijk verlengstuk van de handen.

Ik masseer wisselend met de bamboestokken en met mijn handen, altijd in combinatie met een warme Bamboe Massageolie. Een Bamboe Massage kan naar keuze ontspannend en kalmerend dan wel meer actief en activerend worden gegeven. De bamboestokken geeft mij een optimaal stukje gereedschap voor zowel de rustige en meer ontspannen aanpak, als de intensievere aanpak met meer dieptewerking.

De massage werkt in alle gevallen prima tegen vermoeidheid en stress in het lichaam. In het geval van spierspanning kan ik deze met behulp van de bamboestokken specifieker aanpakken, met als resultaat een verbeterde doorbloeding tezamen met een verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen en tegelijkertijd afvoer van afvalstoffen.

In alle gevallen zal het resultaat na de Bamboe Massage zeker aanvoelen dat je je krachtiger, energieker en tegelijkertijd meer ontspannen voelt.

Daarbij adviseer ik altijd om na deze (en andere) massagevorm voldoende water te blijven drinken om de positieve effecten van Bamboe Massage te ondersteunen.

Jade Hot Stones Massage

Een massage met warme (circa 45 graden) Jade edelstenen is een heerlijke en bijzondere ervaring. Jade edelstenen geven energie en trillingen door, die zorgen voor innerlijke rust en zorgen voor meer energie en brengen evenwicht. De combinatie van weldadig warme edelstenen en warme etherische massageoliën maakt het tot een unieke ervairng.
Kortom: Jade Hot Stones is een massage waar je nog lange tijd een heerlijk ontspannen en tevreden gevoel aan overhoudt.

Meer informatie over de tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten