"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Alternatieve massagebehandeling

Door de crisis waarin we nu zitten is er zowel vaak thuis als op het werk sprake van toegenomen stress en (ongetwijfeld) daarmee samenhangende toegenomen lichamelijke- als wel psychische klachten.

Ook Massagepraktijk Panacee is getroffen door de Corona crisis, inkomsten zijn flink teruggevallen, (stoel) massages mochten langere tijd niet gegeven worden en juist in deze periode is dit zo een belangrijk item geworden. Daarom ben ik gaan nadenken over alternatieve methoden om de (massage)zorg voor eenieder toch door te kunnen laten gaan.

Ik heb een serie video’s opgenomen, te vinden met een QR-link, waarin duidelijk uitgelegd wordt hoe je makkelijk zelf met een massagebal oefeningen kunt doen. Jullie kunnen dus zelf met deze massagebal oefeningen doen om allerlei klachten voor wat betreft b.v. gespannen spieren in de nek, rug, schouders en armen, dan wel spierknopen zelf te kunnen behandelen en de spieren tegelijkertijd zelf meer soepel houden. Dit om jullie een prima en simpele tool in handen te geven om letterlijk en figuurlijk jezelf in conditie te houden, te kunnen blijven verzorgen.

Doordat deze ballen gevuld zijn met een glittervloeistof en daardoor mooie wervelingen creëert, nodigt dit ook uit tot het ontspannen bewegen van de polsen en handen voor de momenten als ze even pauzeren van computer- dan wel fysiek werk. Even de focus op iets heel anders en ter voorkoming van RSI.

Massagepraktijk Panacee biedt nu twee pakketten aan:

Verwenpakket

Verwen Pakket € 19,50

exclusief verzendkosten

Dit pakket bevat een massagebal, een link voor de instructievideo’s, een zakje Magnesiumkristallen (*) voor een voetbad, een doosje thee, een Tony’s Chocolonely chocoladereepje en een geurkaarsje.

Standaard pakket

Standaard Pakket € 14,50

exclusief verzendkosten

Dit pakket bevat een massagebal en een link voor de instructievideo’s.

 

 

 

(*) De energieproductie in spieren en hart wordt door Magnesium verbeterd. Het resultaat zijn betere prestaties tijdens werk en sport en een energieker gevoel gedurende de dag. Een magnesium tekort is vaak een basis voor veel voorkomende klachten.

Verzendkosten

Binnen Purmerend en omstreken wordt door Massagepraktijk Panacee het pakket bezorgd of kunt u het zelf afhalen. Buiten Purmerend wordt het pakket opgestuurd.

Liever een offerte?

Afhankelijk van de afname van het aantal pakketten is het mogelijk een offerte op te vragen. Tevens kunt u een mooie kortingsbon krijgen bij introductie van stoelmassages binnen het bedrijf.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten