"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Stoelmassages tijdens beurzen/congressen en evenementen

Trek de aandacht van bezoekers tijdens beurzen/congressen en evenementen.

Bij congressen heerst altijd drukte, waar even wat ontspanning veel goed kan doen. Een stoelmassage is tijdens zo'n dag absoluut een publiekstrekker.

De masseur zal de bezoekers actief benaderen. Het trekt ook altijd nieuwsgierigen aan. Zodra er al maar een persoon in de massagestoel zit, zullen er al snel vele volgen die dit ook willen meemaken en ervaren.

De duur van een massage tijdens een evenement is vaak korter dan de standaard 20 minuten, meestal duurt dit ongeveer 10 minuten.

Op deze manier is het mogelijk veel mensen aan te spreken en een positieve indruk achter te laten. Het is een leuke afwisseling bij uw stand, tevens is het zelfs mogelijk om uw bedrijfskleding te dragen.

Ook voor bedrijfsuitjes kan het heel stimulerend werken naar uw personeelsleden om hen als blijk van waardering een stoelmassage te geven. Denk eens aan secretaressedag, dag van de leraar, dag van verpleging, of noem maar op.

Massages worden door bezoekers, werknemers altijd zeer gewaardeerd en zullen zeker een onvergetelijke indruk achter laten.

Stuur een e-mail of maak gebruik van het contactformulier voor informatie en onze speciale tarieven voor bedrijven en/of evenementen.

Stoelmassage op locatie

Naast stoelmassages tijdens beurzen/congressen en evenementen, kun je ook stoelmassage op de werkplek laten verzorgen. Steeds meer bedrijven ontdekken en ondervinden de positieve effecten van stoelmassage binnen het bedrijf. Een werkgever die zijn werknemers stoelmassage aanbied, creërt een vorm van welwillendheid en verbondenheid naar het bedrijf toe.

Ook in jouw bedrijf zijn stoelmassages te realiseren. En een bijkomend voordeel is dat de kosten voor stoelmassages fiscaal aftrekbaar zijn! Lees hier meer over stoelmassage op locatie.

Meer informatie over de tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten