"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Jade Hot Stones Massage

Een weldadige, verzorgende en herstellende massage met “Stones” kan worden gegeven met een tweetal soorten stenen: met Jade edelstenen en/of met Basalt stenen. In Massagepraktijk Panacee worden hoofdzakelijk de Jade edelstenen gebruikt. Een massage met warme (circa 45 graden) Jade edelstenen is een heerlijke en bijzondere ervaring.

Jade edelstenen geven energie en trillingen door. Zij zorgen voor innerlijke rust, werken zuiverend, versnellen het genezingsproces, werken beschermend, zorgen voor meer energie en brengen evenwicht.

Een massage met de warme Jade edelstenen is intensiever en ontspant op een dieper niveau en werkt langer door dan wanneer de massage alleen met warme basalt stenen gegeven zou worden.

De combinatie van weldadig warme edelstenen en warme etherische massageoliën maakt het tot een unieke ervaring. Je voelt al snel aanwezige stress en spanning uit je lichaam glijden, waardoor je in een diepe ontspanning komt.

Mochten er hogere spanningsvelden en stressniveaus in het lichaam aanwezig zijn, dan zijn er verschillende technieken om deze aan te pakken door bijvoorbeeld korte periodes warme Jade edelstenen in de hand te geven.

Kortom: Jade Hot Stones is een massage waar je nog lange tijd een heerlijk ontspannen en tevreden gevoel aan overhoudt.

Ontspanningsmassage

Wil je ontspannen, even een periode van de dag echt helemaal voor jezelf? Een Ontspanningsmassage zorgt, zowel lichamelijk als geestelijk, voor een toestand van algehele rust en ontspanning, helemaal alleen voor jezelf! Ontspanningsmassage heeft alles in zich om beter in contact te komen met je eigen ik.

Meer informatie over de tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten