"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Stoelmassage op locatie

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van stoelmassage op de werkplek. Een werkgever die zijn werknemers stoelmassage aanbied, creëert een vorm van welwillendheid en verbondenheid naar het bedrijf toe; de werknemers gaan zich door de positieve persoonlijke aandacht zowel lichamelijk als geestelijk beter voelen, hiermee wordt de motivatie gestimuleerd. Een medewerker die beter in zijn vel zit, is minder vaak ziek, presteert beter en kan beter omgaan met verhoogde werkdruk en stress.

En dat betekent per saldo een flinke kostenbesparing voor iedere onderneming! Een win-win situatie voor beide partijen. Zeker ook met het toegenomen beeldschermwerk in deze moderne digitale tijd, is onderhoud van het bewegingsapparaat van een werknemer een belangrijk aspect om als werkgever op te anticiperen. Een werknemer die periodiek een stoelmassage van 20 minuten wordt aangeboden zal meer ontspannen, geconcentreerder en daardoor productiever werken als iemand die geacht wordt de hele dag continu door te blijven werken met weinig momenten van geestelijke en lichamelijke ontspanning.

Steeds meer bedrijven ontdekken en ondervinden de positieve effecten van stoelmassage binnen het bedrijf. Het is een effectieve methode om spierspanning en/of KANS (Klachten aan Arm, Nek en/of Schouder) effectief te voorkomen en zo nodig te verhelpen.

Hoe overbodig het ook mag klinken; vrijwel iedereen kan wel even een kleine pauze in het werk inlassen en zich 20 minuten vrijmaken.

Deze korte maar effectieve tijdsduur en het feit dat de kleding aanblijft maakt een stoelmassage heel toegankelijk, ook voor mensen met een drukke agenda.

Ook in jouw/uw bedrijf zijn stoelmassages te realiseren. De kosten voor stoelmassages zijn fiscaal aftrekbaar als deze behandeling wordt opgenomen in het Arboplan van het bedrijf en deze tijdens werktijd plaatsvinden.

Eén ziektedag kost de werkgever in Nederland gemiddeld € 270,- per dag per werknemer.

Stuur een e-mail of maak gebruik van het contactformulier voor informatie en onze speciale tarieven voor bedrijven en/of evenementen.

Stoelmassages tijdens beurzen/congressen en evenementen

Trek de aandacht van bezoekers tijdens beurzen/congressen en evenementen met een stoelmassage. Bij congressen heerst altijd drukte, waar even wat ontspanning veel goed kan doen. Een stoelmassage is tijdens zo'n dag absoluut een publiekstrekker. Ook voor bedrijfsuitjes kan het heel stimulerend werken naar uw personeelsleden om een stoelmassage te geven. Denk eens aan Secretaressedag, Dag van de Leraar, Dag van de Verpleging of noem maar op. Lees hier meer over stoelmassages tijdens beurzen/congressen en evenementen.

Meer informatie over de tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten