"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Cranio Relax Massage

Door middel van een Cranio Relax Massage geef je je lichaam de kans om spanningen los te laten om zo meer ruimte te creëren, zodat je de gelegenheid krijgt je energieker te voelen en het contact met jezelf te herstellen.

Het Cranio-Sacraal systeem bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg, het dikke vlies dat daaromheen zit en het hersenvocht, dat tussen de hersenen en het ruggenmerg vloeit. Door een pompsysteem binnenin de hersenen, vloeit het hersenvocht in dit systeem in golfbewegingen, welke door het bindweefsel doorgegeven wordt en daardoor overal in het lichaam voelbaar is.

Deze vloeistof heeft een eigen ritme dat vergelijkbaar is als een hartslag, zie het als de ademhaling van het lichaam. In iedere cel in ons lichaam is alle informatie aanwezig in de vorm van DNA. In een gezond lichaam wordt alles op een onnavolgbare wijze geregeld. Bij klachten en ziekte gaat er echter iets mis.

Klachten kunnen voortkomen uit zowel fysieke- als emotionele oorzaken. Denk aan een moeilijke geboorte, een valpartij of een sportongeval. Maar ook heftige emotionele reacties kunnen pijn/klachten veroorzaken. De stroming van de energie kan hierdoor geblokkeerd zijn, in beide gevallen is er een soort kristallering in het bindweefsel wat het Cranio-Sacrale ritme verhindert om goed te kunnen stromen.

Door een combinatie van massage en de zachte Cranio-Sacraal technieken kan ik het subtiele Cranio-Sacrale ritme voelen en wordt zo het weefsel zacht gemaakt zodat het lichaam de kans krijgt om blokkades en spanning los te laten. Er ontstaat op deze manier meer ruimte voor een betere doorstroming en de natuurlijke balans kan weer worden hersteld.

Fibromyalgie Massage

Mensen die last hebben van Fibromyalgie lopen de hele dag met een soort van spierpijn gevoel en andere, soms vage pijnklachten. Fibromyalgie is erg moeilijk vast te stellen. Er zijn (nog) geen medicijnen om de aandoening (helemaal) te genezen. Massagepraktijk Panacee heeft een opleiding gevolgd tot Fibromyalgie Massagetherapeut en kan met deze kennis verlichting van de klachten ondersteunen.

Meer informatie over de tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten