"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Ontspanningsmassage

Wil je ontspannen, even een periode van de dag echt helemaal voor jezelf? Ontspanningsmassage behoort tot de Klassieke Massages en zorgt, zowel lichamelijk als geestelijk, voor een toestand van algehele rust en ontspanning, helemaal alleen voor jezelf! Ontspanningsmassage heeft alles in zich om beter in contact te komen met je eigen ik.

We leven in steeds drukker wordende tijden, steeds meer gericht op het individu en prestatie en nemen steeds minder tijd voor de noodzakelijke pauzes voor het onderhoud van ons eigen lichaam.

Bij Ontspanningsmassage gaat het puur om aanraking en verzorging. Door de persoonlijke aandacht, in combinatie met de warme, geurende, massageoliën, zorgt deze behandeling ervoor dat stressfactoren afnemen, dat je lichaam efficiënter kan gaan functioneren, dat vermoeide, overbelaste dan wel pijnlijk spierweefsel gestimuleerd worden sneller te herstellen! Ontspanningsmassage is op al deze klachten een antwoord!

Het mooie van (elke..!) massage is dat je direct uit je dagelijkse routine gehaald wordt, zodat je zelf even helemaal de tijd krijgt om rustig op adem te komen. Dit is van groot belang voor zowel ons lichaam als onze geest in de wereld van nu, waarin wij ons zelf te vaak negeren.

Je wordt behandeld in een sfeervolle omgeving, een houten cottage, waar je zodra je binnenstapt de rust al over je heen voelt vallen.

Revisie Massage

Probeer ook eens een Revisie Massage. Een Revisie Massage is een combinatie van tussen Sport- en Ontspanningsmassage. Heb je klachten als een stijve nek, pijnlijke schouders, onderrug etc. dan is dit een uitstekende behandeling voor pijnverlichting.

Meer informatie over de tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten