"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Magnesium Body & Mind Boost

Massagepraktijk Panacee heeft nu een totaal nieuwe en unieke behandeling, welke zorgt voor lichamelijke en geestelijke ontspanning.

Het lichaam verbruikt zeker tweemaal meer Magnesium tijdens stressvolle periodes. Magnesium staat onder andere bekend als het ‘antistress-mineraal’. Magnesium is in staat om een overprikkeld zenuwsysteem tot rust te brengen. Het heeft een rustgevend effect op lichaam en geest, zorgt voor een verbeterde nachtrust, geeft meer energie gedurende de dag en een beter gebalanceerde stressreactie in stressvolle situaties.

Tijdens massages wordt over het algemeen gewerkt aan de ontspanning van het lichaam, soms zijn mensen met hun gedachten toch nog met hun to-do lijstjes bezig. Echter, hoe fijn is het als ook onze geest even helemaal tot rust komt.

Met deze Magnesium Body & Mind Boost komt zowel je lichaam als geest helemaal tot rust, en voelt je huid daarna heerlijk zacht aan.

Magnesium Bodyscrub

Voor een extra snelle opname van het Magnesium en tegelijkertijd een extreem zachte huid, begin ik met de unieke Magnesium Bodyscrub. Door de reinigende werking van het mineraalrijke Keltisch zeezout komt de heilzame werking van het Magnesium nog beter tot zijn recht en worden alle 84 essentiële mineralen in deze scrub nóg beter door de huid opgenomen.

De Bodyscrub wordt met warme kompresdoeken afgenomen van de huid.

Magnesium gelpakking

Hierna krijgt het lichaam een Magnesium gelpakking met Aloë Vera.
De krachtige combinatie van Magnesium met Aloë Vera werkt helend en geneeskrachtig. Het zorgt direct voor ontspannen spieren, hydratatie en het kalmeert de huid. Daarnaast werkt het antibacterieel, pijnstillend, ontstekingsremmend en gaat het huidveroudering tegen.

Tijdens deze gelpakking begeleid ik je verder tot lichamelijke en geestelijke ontspanning door middel van een Hypnotische Bodyscan.
Samen ga je onder mijn begeleiding in gedachten je hele lichaam scannen en geef je jezelf een totale focus op je eigen lichaam. Op deze manier werken we ernaartoe door focus en ontspanning alle dagelijkse stress van je af te laten glijden.
Wanneer ik je aan het einde van deze sessie weer naar het hier-en-nu hebt begeleid, haal ik de gel pakking van je lichaam af en krijg je een heerlijke ontspanningsmassage met Magnesiumolie.

Magnesium en ontspanning

Magnesium, samen met Kalium en Calcium hebben een positief effect op de werking van de spieren, zowel op de ontspannende als de aanspannende spieren, en de goede overdracht van prikkels door de zenuwen. Wanneer de hoeveelheid of de verhouding tussen Magnesium, Kalium en Calcium niet goed is dan kunnen er spiertrekkingen en krampen optreden. Voldoende Magnesium, Kalium en Calcium helpt bij het soepel functioneren van ons gehele spierapparaat.

Cranio Relax Massage

Wil je je energieker voelen en het contact met jezelf herstellen, maak dan eens een afspraak voor een Cranio Relax Massage. Door middel van deze massage geef je je lichaam de kans om spanningen los te laten om zo meer ruimte te creëren. Door een combinatie van massage en de zachte Cranio-Sacraal technieken wordt het weefsel zacht gemaakt, zodat het lichaam de kans krijgt om blokkades en spanning los te laten.

Meer informatie over de tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten