"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Huisregels

Als je een afspraak maakt, wordt ervan uitgegaan dat je kennis hebt genomen van de huisregels en dat je hiermee akkoord gaat.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats na telefonisch contact. Je wordt vriendelijk verzocht op tijd voor je afspraak aanwezig te zijn. Later komen dan is afgesproken kan, in verband met andere aansluitende afspraken, resulteren in een kortere behandeling. Bij verhindering word je verzocht dit tenminste 24 uur van te voren te melden.

Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Massagepraktijk Panacee verwacht van de cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

Voor aanvang van een eerste behandeling vindt een anamnese plaats. Hierin worden vragen gesteld over je gezondheid, die van belang kunnen zijn voor een verantwoorde massagebehandeling. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van (nieuwe) belangrijke informatie met betrekking tot je gezondheid. Bij twijfel kan alsnog besloten worden dat je eerst je arts dient te raadplegen om vast te laten stellen dat een massagebehandeling verantwoord is. Behandelingen geschieden op eigen risico.

Er wordt onder geen enkele voorwaarde erotische massages gegeven! Dit is onbespreekbaar. Je dient ondergoed aan te houden op de massagebank en je wordt deels afgedekt met een handdoek.

Massagepraktijk Panacee behoudt zich het recht voor een cliënt van deelname of behandeling uit te sluiten. Je persoonlijke en medische gegevens worden zonder schriftelijke toestemming nooit aan derden verstrekt.

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten