"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Revisie Massage

Revisie Massage is een combinatie tussen Sport- en Ontspanningsmassage. Het is een wisselend stevige en rustige massage waarbij vastzittende en gevoelige spieren, knopen, verklevingen en littekens behandeld worden. Er worden verschillende behandeltechnieken uit de Sport- en Bindweefselmassage toegepast. Dit in combinatie met de warme massageoliën en zachte effleurages van de Klassieke Massage, zorgen voor een gerichte behandeling, zowel aanpakkend als ontspannend.

Deep Tissue technieken (en dit betekent niet noodzakelijkerwijs diepe druk, maar eerder een geconcentreerde, specifieke manier van werken in de diepere weefsels van het lichaam) worden gebruikt om problemen aan te pakken die zich voordoen in het diepere zachte weefsel.

Bindweefsel technieken worden toegepast bij littekens en verklevingen.

Door deze massagegrepen wordt de huid en het onderliggende bindweefsel gestimuleerd. Hierdoor neemt de doorbloeding van de huid toe en verbetert het onderliggend bindweefsel waardoor de bindweefsel verklevingen minder worden.
De warme massageoliën, de zachte knedingen en effleurages van de Klassieke Massage zorgen voor verminderde stress en algehele diepe ontspanning.

Revisie Massage is hiermee een uitstekende behandeling voor pijnverlichting bij bijvoorbeeld een stijve nek, pijnlijke schouders, onderrug etc.

Afslank/Cupping Massage

Afslank/Cupping Massage is een goed alternatief voor een dure liposuctie behandeling. Het is een intensieve massage om de bloedcirculatie weer op gang te brengen in de diepere huidlagen, waarbij gebruik gemaakt wordt van kunststof cups die over de huid worden bewogen Omdat er vacuüm wordt gecreëerd in de cub, trekt deze de huid omhoog. Het werkt tot diep in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig en pittig karakter. Deze massage kan dus vrij gevoelig zijn! Het gezegde ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ gaat hier in het begin dan ook zeker op.

Meer informatie over de tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten