"No one is too busy, it is just a matter of priorities"

Magneet Massage

Massage met magneten is al een eeuwenoude wijze van massage en werd zelfs in het oude Egypte al toegepast. Zij gingen ervan uit dat de energie, welke van nature aanwezig is in een magneet, doorgegeven wordt aan ons lichaam. Ons zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en ons lichaam brengt zichzelf daarmee weer beter in balans. Een Magneet Massage is een rustige en ontspannende behandeling. Ik masseer met speciaal ontwikkelde magneten in combinatie met een heerlijk geurende amandel notenolie.

Als eerste in Purmerend en omstreken kan ik deze Magneet Massage aanbieden.

Magneten werken vanwege de aantrekkende en afstotende kracht tot op celniveau in ons lichaam door. Elke cel in ons lichaam, waar die zich ook bevindt, bezit een positieve en negatieve pool, de polariteit, die op een natuurlijke manier geordend zijn. Door invloeden van buitenaf kunnen cellen "uit balans" raken, hun richting verliezen en elkaar daardoor verstoren.

Hoofdpijn, concentratieproblemen, prikkelbaarheid, vermoeidheid, slapeloosheid, maag- en darmklachten, zijn voorbeelden van soms chronische en hardnekkige klachten, waar veel mensen last van hebben. Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door verschillende soorten straling. Veel straling om ons heen wordt veroorzaakt door het gebruik van elektrische apparatuur zoals mobiele telefoons, magnetrons, computers, radio's en tv's. Al deze apparaten ontvangen en/of creëren enige vorm van straling. Deze straling wordt elektrosmog genoemd en kan verstoringen veroorzaken tot op celniveau.

Met behulp van Magneet Massage kan de polariteit van de lichaamscellen weer ondersteund worden hun natuurlijke richting terug te vinden en daardoor weer beter te functioneren. Het zelf herstellend vermogen van ons lichaam wordt gestimuleerd.

Cranio Relax Massage

Wil je je energieker voelen en het contact met jezelf herstellen, maak dan eens een afspraak voor een Cranio Relax Massage. Door middel van deze massage geef je je lichaam de kans om spanningen los te laten om zo meer ruimte te creëren. Door een combinatie van massage en de zachte Cranio-Sacraal technieken wordt het weefsel zacht gemaakt, zodat het lichaam de kans krijgt om blokkades en spanning los te laten.

Meer informatie over de tarieven

Klik hier voor meer informatie over de tarieven.

"Luister naar je lichaam en ontdek wat massage voor je kan doen."

Contact

Massagepraktijk Panacee
Lauwersmeer 227
1447 LH Purmerend

06 48943485

 

Bankrelatie: NL73 KNAB 0408 4370 73
t.n.v. Massagepraktijk Panacee

welkom@massagepraktijkpanacee.nl

     Openingstijden

Maandag 09.00-17.00 uur
Dinsdag 09.00-21.00 uur
Woensdag 09.00-21.00 uur
Donderdag 09.00-21.00 uur
Vrijdag 09.00-17.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten